LGS TERCİH KILAVUZU (ÖNEMLİ !!!)

26.06.2023 166

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) tercihleri 3 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlıyor. Tercih işlemleri 19 Temmuz günü sona ereceğinden tüm öğrenci ve velilerimizin tercih işlemlerini takvimi göz önünde bulundurarak yapmaları rica olunur.

Tercih işlemlerinin son güne bırakılmaması, son gün olabilecek her türlü sıkıntıdan kurtulmak açısından önemlidir. Lütfen aşağıdaki uyarıları dikkatle okuyalım ve gereğini yapalım.

*LGS SINAVINA GİRSİN GİRMESİN TÜM ÖĞRENCİLER TERCİH YAPACAKLARDIR.

*ÖZEL LİSELERE KAYIT YAPTIRANLAR,DEVLET LİSELERİ İÇİN TERCİHTE BULUNAMAYACAKTIR.TERCİH EKRANI BU ÖĞRENCILERE AÇILMAYACAKTIR.

*YETENEK LİSESİ SINAVINI KAZANIP KAYIT YAPTIRANLARA TERCİH EKRANI AÇILMAYACAKTIR.

2023 Yılı LGS Terih ve Yerleştirme Kılavuzunu incelemek için lütfen tıklayınız.

2023 Yılı Yetenek Sınavı ile öğrenci alan okullara yerleştirme kılavuzunu incelemek için lütfen tıklayınız.