Nihat Sami Banarlı Ortaokulu

Vizyon: Bireysel yeteneklerinin farkına varmış, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliği içinde çalışma yeteneğine sahip, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, hedeflediği yere varabilecek bilgi ve yeteneğe sahip öğrenciler yetiştiren, eğitimde teknoloji kullanımında örnek, eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla kategorisindeki tüm okullara model olarak gösterilen bir okul olmaktır.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://nsamibanarli59.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. BOLKAR SK. TICARET LISESI BLOK NO: 4/1 SÜLEYMANPAŞA / TEKİRDAĞ

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık SÜLEYMANPAŞA